Colorful Rose

Popular Posts

[REVIEW] AUBEAU SKINCARE SERIES - PEELING, LOTION, EYE LIFT GEL

Read Article →
Hi babes, Kali ini aku mau bahas skincare series keluaran dari Aubeau, kalau kalian suka ke department store dan main ke counter makeup ...
By : S. Diana (www.shoyumi.site)
0 Comments

[UNBOXING] ALTHEA BOX HAUL APRIL

Read Article →
Hi, So sorry for the late update about this blog post yaa~ Should post it on April  I want to share my shopping experience on Althea ,...
By : S. Diana (www.shoyumi.site)
1 Comments

[EVENT&REVIEW] NATUR HAIR CARE SERIES

Read Article →
Hallo Semuanya, Udah lama ya gak update blog, maklum boo sebulan sebelum puasa hectic banget numpuk kerjaan, By the way naik bus...
By : S. Diana (www.shoyumi.site)
11 Comments

[REVIEW] OZORA SKINCARE BRIGHTENING TREATMENT ESSENCE

Read Article →
Gak bosen bosen aku review produk skincare ya Iya dong, soalnya kan investasi juga Kulit sehat terawat juga bikin appeareances brighten...
By : S. Diana (www.shoyumi.site)
0 Comments